Feedback

Semua kandungan adalah hak cipta dan dimiliki oleh pemilik yang dihormati. laman web adalah enjin carian mp3 dan tidak menjadi tuan rumah fail muzik, tidak ada fail media yang diindiketkan yang di-host cached atau disimpan di pelayan kami, Mereka terletak di laman web pihak ketiga yang tidak diwajibkan dalam laman web kami, laman web tidak bertanggungjawab untuk laman web pihak ketiga kandungan. Adalah tidak sah bagi anda untuk mengedarkan atau memuat turun fail bahan berhak cipta tanpa kebenaran. Fail media yang anda muat turun dengan laman web mestilah untuk peralihan masa, peribadi, peribadi, bukan penggunaan komersil sahaja dan mesti mengeluarkan fail selepas mendengar.

Setelah menerima pemberitahuan yang betul tentang pelanggaran yang didakwa, Syarikat akan mematuhi prosedur yang digariskan di sini dan dalam DMCA.

Sila berikan sekurang-kurangnya tiga hari perniagaan untuk memproses dari sebarang aduan atau pemberitahuan balas. Ambil perhatian bahawa menghantar e-mel kepada pihak lain seperti Penyedia Perkhidmatan Internet kami tidak akan mempercepat permintaan anda dan mungkin mengakibatkan tindak balas tertangguh disebabkan oleh aduan yang tidak difailkan dengan betul.

Untuk menjalankan hak DMCA anda, anda mesti menghantar Notis DMCA Anda yang tepat kepada ejen berikut yang ditetapkan oleh Syarikat (Agen Yang Ditetapkan). Maklumat hubungan untuk Agen Ejen laman web yang anda dapat lihat di bawah teks ini.